Înapoi

Raluca Dănăilă

Master Trainer Dermopigmentare

"Ador să cunosc oameni noi, suflete pline de viață, cu povești frumoase, la fel de mult precum ador să creez frumusețe pe chipul fiecăreia dintre clientele mele. În timpul liber sunt o familistă convinsă și îmi împărtășesc fiecare secundă cu soțul și fetița mea. Îmi place să călătoresc și să cunosc culturi și obiceiuri noi, din care să învăț cât de mult pot."

email: raluca.danaila@contouracademy.ro

Pe scurt, despre Raluca.

Raluca Dănăilă este absolventă a Colegiului Național „Sf. Sava” și a Academiei de Studii Economice, ambele din București. După ce și-a petrecut primii ani din carieră în domenii precum asigurări, reasigurări și publicitate, a decis că se simte cel mai bine în pielea de specialist în înfrumusețare.

După o colaborare de nu mai puțin de 4 ani cu una dintre școlile de dermopigmentare, a devenit unul dintre trainerii importanți ai domeniului, Raluca a înființat propria scoală, denumită Contour Academy. Raluca Dănăilă este specializată în detaliile tehnice mici, cele care fac diferența dintre mediocritate și perfecțiune. Master Trainerul nostru își imparte luna în două, jumătate în calitate de specialist, creând sprancene pentru toate clientele care îi aleg serviciile, iar cealaltă jumătate în calitate de trainer, oferind cursantelor toate informațiile și “secretele”.

 

Experiență profesională

Contour Academy
Master Trainer Dermopigmentare
Contour Academy
Dermopigmentist
Contour Academy
Trainer Microneedling
Academia Simetric
Trainer Dermopigmentare
Academia Simetric
Dermopigmentist

Studii

Maxelle Academy
MAXBROWS (2017)
Academia de Studii Economice
Facultatea de Comert (2006 - 2009)
Colegiul Național Sfântul Sava
Profil real (2002 - 2006)