Înapoi

Cum alegi un curs de micropigmentare și microblading care să ți se potrivească?

Înainte de toate, trebuie învățate reguli teoretice

Acum, important de menționat, atunci când vorbim despre tariful mediu este că aceste prețuri sunt cele practicate în saloane, de către specialiști care au urmat cel puțin un curs destinat începătorilor. Este nevoie de regulile teoretice, de “abc”-ul domeniului, începând cu fizionomia și anatomia feței și până la colorimetrie și pigmentologie. Toate sunt importante și toate fac parte dintr-un curs de bază, cel puțin dintr-unul care își ia în serios cursanții.

Trebuie să depui efort și să pui suflet

Există câteva “secrete” pentru a reuși în meseria de dermopigmentist. Înainte de toate, așa cum menționam mai sus, este nevoie ca specialistul să cunoască toate regulile, fără excepție, așa cum sunt ele. Trebuie să știe să facă măsurători și să creeze forme de sprâncene, ținând cont de acestea. Mai apoi trebuie să știe să măsoare subtonul clientei, adică nuanța pielii acesteia. În funcție de această măsurătoare, trebuie să știe să își combine pigmenții, astfel încât să rezulte ACEA nuanță, potrivită clientei. Un alt aspect important al meseriei de artist dermopigmentist este acela al lucrului constant. Pentru că este o meserie complexă, acest job trebuie să fie unul full-time, iar artistul trebuie să se implice 100%. Lipsa programărilor zilnice reprezintă cea mai mare problemă a dermopigmentiștilor care nu reușesc să se ridice la un nivel bun cu lucrările lor. Fiecare detaliu contează în reușita acestei proceduri, iar realizare de proceduri inconstant duce la greșeli care se transpun în lucrări cu greșeli.

 

Noi am creat un curs complet!

O școală care își respectă cu adevarat cursanții face tot posibilul ca regulile de mai sus să fie respectate. Acesta este motivul pentru care noi predăm în cadrul cursului și reguli de amenajare a unui salon de înfrumusețare și cum se realizează fotografiile înainte și după cu orice smartphone. Oferim cursanților noștri un întreg ecosistem de cunoștințe, adaptat la prezent și cu multe, multe sfaturi pentru viitor.

Mai multe informații despre cursul de micropigmentare și microblading susținut de Contour Academy puteți găsi aici: Curs Micropigmentare și Microblading – Contour Academy, iar oferta noastră completă de cursuri este aici: Cursuri Contour Academy.

Raluca Dănăilă, Master Trainer Dermopigmentare

Comments

 • Mariana
  September 28, 2018

  Buna ziua…m ar interesa și pe mn acest curs,in ce luni sunt cursurile, ce preț are deoarece trăiesc in Londra așa fel încât sa ma organizez din timp cum și când ar trebui sa ajung in București. Mulțumesc mult o zi buna Xx

  Reply
  • admin
   October 3, 2018

   Buna ziua!

   Va rugam sa ne sunati la +4 0757 013 913 si colegii nostri de la receptie va vor da toate detaliile de care aveti nevoie.
   Va multumim!

   Reply

Scrie un comentariu